Thursday, 21 April 2011

PAGI DI HOSPITAL :P♥♥



hello miss .B nak tau arey ney pagi2 lagi bee dah keluar :) 
lepas solat jea terus mandy siap2 nak pegi hospital !
bee pegi cuz cazen yang mintak temankan 
cuz dye kene pegi check .


bee pun xtau yang dye saket cuz baru jea malam tadi jumpa dye
hhmmm kesian dengar cerite sal dye 
dye saket2 xleyh makan . muntah darah lagi 
kesian dye , tringat bee time saket at sane 
xley makan , xleyh tido , demam !
so bee paham ape dye rase :)


ney lah salah satu pic dye yang bee ade :)
cuz bee xde pic time kat hospital lah . 
well fon mahal lah katekan :P 
koya lah pulak :P hee :D
( name : intan lyana | or special nme for her eja | )


oak2 ! koi kesian kat oak ! 
oak jage diri leklok yea ! 
oak jangan lupe makan tau !
ty oak saket agi :D heee
koi doa kan oak sehad yea :D 


time tunggu giliran tadi 
ade lah sorang mahluk allah ney lalu depan bee 
bee terpandang dye  terus dye tegu bee :P
huk3 ! malu nye :P


dye tanye '' kenape dengan dye ? " ( cazen )
cuz time 2 cazen bee dah terbaring dah atas kusi .
hek3 :D malu nyee :P but i xkesa la u :)
rupe nye cazen bee jus tido dye ingat kan ape la time 2 :)


rupa nye mahluk allah 2 dokter :P
fuhh hensem nye dokter kat c2 ! keke :D
naseb lah bee ney kanak2 riang ! lau x lame da bee masuk line weeyhh !
he :D eyh ! xleyh3 ! ty ade org mare lahh :P
ngee :D saya setia pada yg 1 jea loo :)


than i2 lah kisah di hospital harey ney :)
bee duk kat c2 elok2 bee sehad 
tguk jea org saket terus bee pening kepale !
huhh ! so bersyukur lah yea siapa yang ade tubuh badan yg sehad 2 :)
beramal lah banyak2 :)


ILOVE U DARLL :)
THE END ..





tq 4 reading dont forget to like ya :)

2 000 like to potpet:

Fitri said...

x sangka yana bleh sakit smpai muntah darah...huhu.. x pnh pn dye citer kat sy... oops,sorry coz x knl kn diri... I'm fitri,his bf..tp x tau la die masih aggap sy sbg bf die lg ke x...:(

bee's orange said...

oopss . mcm 2 kea ? 2 lah kesian dye :) len kli jge lah leklok yea :)