Monday, 30 May 2011

♥♥ OMG ! blogg aq ! ♥♥


OMG ! korang nak tahu blog bee jadi ap dalam minggu ney ?
ya allah sangat2 menyedihkan ! seminggu bee xupdte blog korang tahu ?
dan i2 sangat2 menyiksa kan bee , dah lah blog lame bee dah wat hal
now yg baru pun buad hal jugak .


< syahira khalid >
1st of all balek jea dari kelantan bee terus on blog
1st xbuley bukak lgsung dye kate ape tah . wauu sedeyh gile doe !
n then mintak tolong mmbe kuh ney ! fuuhh memang susah gile
sampai kene minx tolong dengan mmbe dye pulak 
setelah b'susah payah ku sangke dah buleyh . tapi ade lagi halangannye
bud anyway tq so much dear :)

 < virus >
after dah buad dengan mmbe buley lah jugak bukak dashboard
bud bile nak view blog antu ney yg keluar . saket nye atey !
rupe nye bile di bace blog bee d'serang virus lah . huu sedeyh nye ;(
puas bee betul kan tp xbuleyh jugk . tension nye !


< CIK LYSSA  >
malam ney bee xde keje nak updte blog , blog wat hal pulak
so bee pun merayau2 lah ke serate dunia blogging :)
then bee t'jumpe blog s'sorng ney :) sis lyssa !
bile bee bukak dye datang la satu cahaye :D
haa nak tau cahaye ape ? cahaye yg bakal menerangi semula !
tq sis !

kalau nak tau dari blog sis lyssa lah bee tau ap mslah nye blog bee ney .
korang nak tahu ap punca2 nye ? ishh2 !
rupe2 nye d'sebabkn saving mood anergy 2 !
fuhh ! bee pun cepat2 buang bende alah 2 .
so kepade sesiape yg ade antu 2 . cepat2 lah buang yea 
sebelom korang senasib dengan  nyea :)


now sis lyssa da tolg bee . sekarng bee pulak tolngkorg kea :)
klik read more yea :)
dah buley nanty jangan lupe bagitahu yea
selamat mencuba :)





1. 1. Log In > Dashboard > Design > Edit HTML
2. Tick Expand Widget Template.
3. Di keyboard Ctrl+F, taip nikbir atau ripway atau mommypinky85.
4. Kalau tak jumpa, untick balik Expand Widget Templates.
5. Dah jumpa link tuh delete link malware tersebut. 

* Korang delete lah link yang berkenaan dengan perkataan yang korang carikan itu ok ? ..

*Dah abis delete ? Now , SAVE cepat !!
Nanti , makin merebakk pulak Virus tuh. haha . lawak je lah ^^

Oke , Dah SAVE cuba tengok , ada lagi ke Virus tuh :)
bee punye alhamdullillah da buley :) korang ? 






tq 4 reading dont forget to like ya :)

6 000 like to potpet:

Hafizzi Aziz said...

apit dtg dr belog lyssa..
nie ada cara buang malware..

http://www.fizgraphic.com/2011/05/tutorial-cara-buang-malware-di-blog.html

bee's orange said...

tengss 4 de supprt :)

aniswany said...

folo you bee =) thanx folo

bee's orange said...

tq darll :)welcome !

Erika Qistina said...

hai...
sy pon pernh alami mcm ni gak xleh nk bkk blog...tp sy trus wt yg bru...saving mood energy apa ek??ada kt mn dlm blog ni??sori sy bru lg dlm blog ni :)

bee's orange said...

ouhh sokey :) dlu bee penah jugk . tp mslh len . pun wt baru jugk . 2 yg fren sket ney :P hee . hhm sving mod anergy 2 ad org buad . ad yg x . dlu bee buad . than da buang da . klau org 2 ad buad . cbe bia lme2 blog dye 2 . jgn sentuh . than dye ad kua 1 bnde wne itam . 2 la sving mood anergy :)