Sunday, 6 November 2011

♥♥ WHEN I WIHT MY BUDDIES ◕‿◕ ♥♥

♥♥ WHEN I WIHT MY BUDDIES ◕‿◕  ♥♥
< backgraund picture of bee >

assalamualaikum ! wahh terasa lame sudah bee xstory . stalkew pun dah lari :p huk3 sadess weyhh ! well now bz sangat2 asyik ada hal jea **eceeh2 mengalahkan VIP**  okealah xnak buang masa dah . sekarang bee nak story about raya haji yang bee dah isi dengan membantu pemembantu ! ahak3 :D paham x apa yang bee cakap ney ? xpaham ? okea2 AHAD 6/11/2011 iaitu time hari raya haji . bee dah mengisi waktu ney dengan bersama rakan2 bee yang dah lame xjumpe ney , well rindu pun dah membuak-buak dah kan :) mehh sini bee nak ajak stalkew jum ! 


 < suzeyla bestie sayang >

now kenalkan buah atey bee sorang ney . yess suzeyla azman ! :) at that time iaitu hari raya haji bee telah berangkat kea CHERAS GIANT MALL . buat apa ? bee teman membe bee lah . dye keje situ , wahh dah keje dah sekarang bile lagi lah bee ney :p okea sebelum keluar bee pun lepak la dengan dye di kedai EDAMAN COLECTION xsilap . uoopss lupa sudah . hee :p 

< sayang kami >

walaupun penat but bess sangat2 ! bee n suzeyla datang sini untuk teman sahabat sejati kitorang ney iaitu myra milo :p hee sangat2 seronok bile kitorang dah jai gile kat sini kan :p macam kedai mak bapak myra pulak . haa . alang2 singgah mesti kene menolong . so bee pun tolong lah iron kan tudung , sangkut2 tudung . bess ! tudung dye cantek hargapun okea . korunk try lah datang sini mesti rambang mate ! haa

 < bee+bestie myra >
okea ney lah myra milo bee :) kalau nak tahu bee memang rapat dengan mereka2 ney . cuz diorang memang gile macam bee ! haa :D alang2 menolong mestilah kene snap2 kan . haa siap lepak kat kaunter lagi . jaga duit katekan ! :p

< aksi kami >
haa kunun jaga tudung lah kunun . ney lah aksi kami bile dah gile duduk jaga tudung menantu waktu karoke masing2 xsaba tunggu jam pukul 4.30 , hoo sabo jea lah 

 <  love song baby > 
haa so inilah kitorang bile dah terlepas dari pagar rumahkan ! haa :D bess sangat2 bile spent time macam ney . almaklumlah . now semua dah bz kan . semua dah lari . jadi ini adalah suku dari kami . yang lain ade yang blajar n bekerja . jadi tunggulah nanty bee jumpe diorang okea ! 

 < nothing whit out you >
tenguk 2 nyanyi xingat dunie sampai orang snap pun xprasan . haa hebad ! apa2 pun that day are hapy day . whit out they im nothing :) macam bulan dan bintang . tanpa bulan malam kegelapan n tanpa mu bintang hilanglah keindahan :) moral of in this story morry . frendship is 4 ever :D n i love u 4 ever . TQ BUDDIES :) 
DONE



tq 4 reading dont forget to like ya :)

2 000 like to potpet:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

bee's orange said...

tq pk joe :)