Saturday, 13 August 2011

♥♥ 1st RHAMADAN :) ♥♥



today bee nak crite singkat2 jea la yea . xmau panjang2 sory yea now bz gilakk :P
nampak pic yang gediqs di atas ney ? haa anda pasti kah siapa ? aiyaa bikin malu saja :p
anyway ini lah bee :)) actually jangan pelik yea , cuz pic ney agak seram siket background nyea :p
time ney bee kat kampung lah sayang . 1st puase lagi tenguk 2 ecehh posing macam mak datin lagi :p haa

time ney masa dalam kete otw nak balek kampung . huhh memang letih gile cakap ngan korunk !
dah lah 1st puase kene duk dalam krete jea peahh macam orang gila sudah kytorang :p haa
inilah kenangan nye b'sama kaka saya yang tersayang macam biase dyla lola :) cantek ? tau pun ! haa
** spec pinjam **
sampai kat kampung , well korunk tau x dekat kampung ade kebun atuk sendiri
but kebun 2 dah macam xada pemilik dah , cuz semua anak beranak dah stay kat KL kn 
so xtermakan lah apa2 yang ada disana
dah alang2 sampai ney apa lagi , amek peluang laa , peluang apa ?
2 xnampak kea bee dah macam bonyet dah ehh2 silap monyet :D haa
** ikut pelat adq :p** tenguk comel xbee dengan big brother bee ? ishh2 terserlah keayuannye . haa


haa tenguk 2 . isshh bukan maen lagi . macam DIVA jea :p
tu lah sis of bee :) lawa x ? taun dah :) 
background ney ketika kami jalan2 di salah seorang rumah yang dikenali . then ternampak lah 
oleh kami wanita yang suke bergambar ney .
cantek x ? cantek kan kan kan :))

ini dye saya ketika dah bosan dengan keadaan disitu . haaa 
posing macam ney okea x ? ** boley jea la ** :p
dan dye bersama yang tersayang didalam hidup bee
yess my mom ! :)) cantek x cantek x ? haa cantekkan ? :) taudah ! haaa
** perasaan lah saya ney ** :)



dan ini yang terakhir dari saya :) bee wiff sis of bee or dyla :) cantek kan kami ? 
tau dah ! haa :D ** gediiqqss gitu loo ** :p
ney pic yang terakhir dari kami sekeluarge . ** ecehh2 ** haa
hope u guys like it cuz this is a very simple of story :) 
n i hope u guys like it !

tq 4 reading dont forget to like ya :)

0 000 like to potpet: