Saturday, 13 August 2011

♥♥ its EVRITHING :) ♥♥




see ! today ifeelmad ! but still feel like im a princess . like in this fhoto :)
its cute rite ? now i whant ask u did u feel evrything is nice ? 
YES ? good guys ! :) bee support !
NO ? oouhh dont be sad ! :) im here 4 u guys ! 

now memang banyak sangat story dalam hidup bee ** ecehh2 cam VVIP la pulk ** haa
sampai  xterceritalah kisah2 ney semua , but today im triying ! 
rindu giler dengan blog kesayangan aku ney or panggilan manjenye miss.B ! :)
mengaku sangat2 sekarang memang dah jarang update hhmm kenape yea ?
** aaa bz maybe** :p 



see now insyaallah everything is nice :) . semua nye okea2 saje . korang pulak 
well sekarang still ade dye yang tersayang kan . korang2 ? **ee sibuk jea la**
hee xsalah kan :) buat korang yang rase hidup dye sekarang tiada sebarang masalah 
yang buley wat kepale hotakss ney terbalik . jadi bersyukurlah yea :)
** aiishh macam ahli pisokolagi lah pulak :p**
kerane xsemua orang memperolehinya . jadi gunekanlah kenikmatan itu buat ke jalan yang benar :)

and buat sesiape yang rase hidupnye hari ini dan semalam banyak kekacauwan 
janganlah bersedih yea :) cuz tuhan sentiase bersama dengan kyte . ujian yang telah dye beri bukan 
kerna dye tidak sayangkan kyte tetapi kerna dye tahu kyte mampu membawanya
** eceh2 macam ustazah pulak yg ney :p**
jadi terima nye dengan hati yang terbuka mohonlah kekekalan 
kesabaran darinya moga dye mendengarnye . ingatlah tuhan selalu bersama kyte :)

jadi kesimpulannye sis bee yang kecil ney nak bagi tahu kat korang2 ney guys
syukurilah nikmat yang telah dye beri :) kerna xsemua orang seistimewa seperti anda :)
segalanye terimalah dengan hati yang terbuka dan perasaan yang tenang !

insyaallah ianya menjadi DENGAN IZIN ALLAH :)




tq 4 reading dont forget to like ya :)

0 000 like to potpet: